Diskuse Modelína
Diskuse Modelína - Reakce
16.06.2010 13:58 - Super nápad
|
tak jsme uvařili plastelínu. Moc hezky se s ní pracuje, je měkká, patlavá jak má být. Jenom bych si dávala pozor na zašlapání do koberce. Jde dobře umývat. Místo potravinářských barev jsem zužitkovala zbylé barvy na vajíčka od velikonoc. Dle složení je to prakticky totéž. |
Váš příspěvek bude do diskuse přidán po kontrole administrátorem. Nesmyslné, sprosté a urážlivé příspěvky rovnou mažeme!
Přejít na stránku - Modelína
Modelí..
Udělejte si domácí modelínu s pomocí svých dětí. POTŘEBNÉ PŘÍSADY 300 ml vody, 150 g hladké mouky, 75 g soli, 2 polévkové lžice ..
Forum - nejnovější příspěvky
Ahojte,Chci se zeptat jestli někdo nemá hru Age of Empires II? Jestli máte tak se ozvěte děkuji za pochopení:Martin |
kačer donald je hrdina |
tak jsme uvařili plastelínu. Moc hezky se s ní pracuje, je měkká, patlavá jak má být. Jenom bych si dávala pozor na zašlapání do koberce. Jde dobře umývat. Místo potravinářských barev jsem zužitkova.. |
pohádka je hezká ale není to jako když se to vypráví nebo když je to hrané ale dá se na podívat je to docela pěkné spíš pro malé děti.pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp.. |
prosím kde mam najít info o pejskovi Ťapka zu mrazík aDíky předem |
poc se mi to liiiiiiiibbbbbbbbiiiiiiiiii |
je to teeda dobr HRA MOC MOC MOC |